Росія нарощує боєздатність окупаційних військ

14:09, 16.03.2018

Командування Збройних сил Росії нарощує за рахунок місцевого населення боєздатність окупаційних підрозділів на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

 

Про це розповів на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк з посиланням на дані української розвідки у п’ятницю.

 

"Командування Збройних сил РФ нарощує боєздатність підрозділів російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей, у тому числі за рахунок залучення місцевого населення. Зокрема, на базі однієї з частин російських окупаційних військ здійснюється підготовка призваних на збори місцевих мешканців віком від 18 до 50 років. Передбачається, що призвані на ці збори особи невдовзі продовжать підготовку в одному із навчальних центрів ЗС РФ на території Ростовської області Росії", - сказав речник.

 

Пан Гуцуляк зауважив, що російське окупаційне командування обіцяє залученим на збори особам, що ті з них, які пройдуть підготовку, отримають можливість користуватися пріоритетом при призначенні на посади у підрозділах ЗС РФ.