Садовий поведе «Самопоміч» на усі найближчі вибори

15:59, 17.03.2018
Садовий поведе «Самопоміч» на усі найближчі вибори

Андрій Садовий під час XIV з’їзду "Об’єднання "Самопоміч".

Лідер "Самопомочі", мер Львова Андрій Садовий заявив, що партія братиме участь у президентських та парламентських виборах.

 

Про це Садовий повідомив під час XIV з’їзду "Об’єднання "Самопоміч", що проходить у Києві в суботу.

 

"Аби реалізувати свої ідеї, "Самопоміч" має здобути важелі впливу. Ми з вами будуємо партію, яка найближчим часом візьме активну участь у президентських та парламентських виборах, - зазначив Садовий. - Потрібно повернути країну людям. Опір і протидія будуть надзвичайними".

 

За його словами, "Самопоміч" не закритий клуб".

 

"Чи будуть у нас союзники? Ми декларуємо готовність до співпраці та координації дій. Єдина передумова – це спільні з нами цінності", - зазначив мер Львова.

 

Щодо кандидатів у президенти України від "Самопомочі", Садовий заявив, що говорити про це зарано: "Амбіції у партії "Самопоміч" є, і ми будемо брати активну участь у президентських і парламентських виборах. Рішення ухвалюватиме приймати партія. Про конкретику будемо говорити під час виборчої кампанії".

 

Садовий зауважив, що про вибір цільових груп партії "будемо говорити, коли в країні буде формуватись справжнє конкурентне політичне середовище" та зауважив, що партія представляє інтереси 99% громадян.

 

За даними «Самопомочі», на з'їзд зібралися близько 750 делегатів зі всіх регіонів України, які планують обговорити "стратегічні напрямки діяльності партії у 2018 році".

 

Як зазначив Садовий, під час з’їзду партійці представлять позицію "Самопомочі" "щодо ключових напрямків розвитку країни, головні проблеми і бачення, як їх вирішити".

 

І додав, що перед ними "дуже непростий, хитрий опонент, який має що втрачати". "Але не він наш головний ворог, він всередині кожного з нас - це лінь, небажання вчитись і змінюватись", - заявив Садовий.