У Києві поліція перекрила вулицю біля посольства Росії

11:18, 18.03.2018
У Києві поліція перекрила вулицю біля посольства Росії

(Фото: Українська правда)

У Києві поліція перекрила вулицю біля посольства Росії на Повітрофлотському проспекті. Також перекриті вулиця Добровольчих батальйонів та Хрещатик, на Повітрофлотському також частково обмежено рух транспорту, повідомляється на сайті поліції.
 
Територію біля посольства охоороняють поліцейські та нацгвардійці. Чергують кінологи, вибухотехніки та групи превентивної комунікації.
 
«Загалом на службу у центральній частині міста заступили 1500 правоохоронців. Ми проводимо превентивні заходи і чітко реагуватимемо на будь-які порушення. Закликаємо всіх учасників акцій дотримуватися встановлених правил поведінки  та норм чинного законодавства», - заявив начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко.
 
 
За парканом на Повітрофлотському проспекті зібрались близько 30-40 представників Нацкорпусу і Нацдружин, 20-25 представників ВО "Свобода", 10-15 "Правого сектору", є також представники ВГО "Сокіл".
 
Вони поставили біля будівлі бочку, привезли дрова й розклали багаття. Також націоналісти поставили біля входу фігуру ведмедя з балалайкою, "ватніка" у ватних чоботах та "пам'ятник Путіну" в золоті з написом "х...ло".
 
Також поліція непропустила росіян, які прийшли проголосувати у посольство.