На Майдані прихильники Саакашвілі вимагають відставки Порошенка

13:49, 18.03.2018
На Майдані прихильники Саакашвілі вимагають відставки Порошенка

(Фото: Сергій Щербина Facebook)

На Майдані Незалежності у Києві зібралися учасники акції "Руху нових сил" Михеїла Саакашвілі, які вимагають новий закон про вибори та відставку президента Петра Порошенка. 
 
За підрахунками Української правди, на Майдані присутні близько 1-1,5 тисячі учасників акції. У свою чергу "УНІАН" повідомляє про 2 тисячі людей.
 
Після акції вони планують вирушити з Європейської площі до маєтку Порошенка у Козині. 
 
Присутні тримають у руках плакати "Ми за новий закон про вибори", "Порошенко - це зубожіння, злидні, еміграція", закреслені портрети Порошенка та президента Росії Володимира Путіна. 
 
Також неподалік центральної площі чергують кілька карет "швидкої", пожежна машина, кілька поліцейських авто та кілька автобусів Нацгвардії. Біля Жовтневого палацу також чергують автобуси з поліцією та нацгвардійці. 
 
Проїзди на вул. Прорізну та Городецького перекриті правоохоронцями, біля виходу з метро "Хрещатик" на Городецького силовики перевіряють людей на наявність небезпечних речей.
 
Журналіст Сергій Щербина повідомив у Facebook, що учасники акції почали розбирати встановлені конструкції.
 
 
Також мітинг "Руху новил сил" за відтавку Порошенка проходить у Харкові. Про там організатори заявили про блокування офісу поліцією. За словами представника партії Саакашвілі, Іраклія Імнадзе у Facebook, поліція заблокувала їх всередині офісу з необхідною для проведення мітингу апаратурою.