У Миколаєві застрелився керівник аеропорту Владислав Волошин

17:04, 18.03.2018
У Миколаєві застрелився керівник аеропорту Владислав Волошин

У Миколаєві в сьогодні застрелився у власній квартирі керівник обласного аеропорту, 29-річний льотчик-герой Владислав Волошин, повідомляє місцеве видання "НикВести".
 
Виконуючий обов'язки директора обласного комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" покінчив життя самогубством шляхом пострілу з бойового пістолета.
 
Як повідомили виданню у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, під час пострілу в будинку перебувала вся його сім'я. На місце події прибули медики та слідчо-оперативна група Інгульського відділу поліції.
 
"Потерпілий був терміново госпіталізований, але в лікарні швидкої медичної допомоги помер від отриманих ушкоджень", - йдеться в повідомленні.
 
За попередніми даними, постріл був зроблений із бойового пістолета марки ПМ без номерних знаків. Зброю вилучено та направлено на проведення експертизи.
 
За словами родичів, загиблий останнім часом перебував у пригніченому стані і висловлював тривожні наміри. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство), ведеться слідство.