На Волині контрабандист цигарок намагався наїхати на прикордонників

09:35, 19.03.2018
На Волині контрабандист цигарок намагався наїхати на прикордонників

Автівка, на якій контрабандист тікав від прикордонників (ДПСУ)

На Волині прикордонники, намагаючись затримати контрабандиста цигарок, влаштували гонитву та стрілянину.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Під час переслідування команду прикордонників про зупинку водій проігнорував на направив транспортний засіб в бік автомобіля військовослужбовців Держприкордонслужби. Складом прикордонного наряду було здійснено чергу попереджувальних пострілів вгору та по колесах авто", - описують прикордонники події.

Після стрілянини чоловік не зупинився, розвернув авто в інший бік та, намагаючись сховатись від правоохоронців, які його переслідували близько 2 кілометрів, звернув на одне з приватних подвір'їв селищі Млинове та кинувся навтьоки.

"Під час перевірки напрямку виявлення автомобіля прикордонним нарядом, в рову між пунктами пропуску, знайдено 4 пакунки сигарет загальною кількістю 2 740 пачок. Виявлений автомобіль передано співробітникам поліції. Згодом водія було встановлено, він виявися місцевим жителем 1973 року народження. Будь-які пояснення чоловік надавати відмовився", - зазначають в ДПСУ.

Проти чоловіка порушено кримінальну справу за ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).