Біатлоністка Віта Семеренко розкритикувала рішення бойкоту змагань у Росії

17:22, 23.03.2018
Біатлоністка Віта Семеренко розкритикувала рішення бойкоту змагань у Росії

Віта Семеренко під час Олімпіади у Сочі

Біатлоністка Віта Семеренко назвала неконструктивним рішенням бойкот етапу Кубка світу в місті Тюмень у Росії.

Про це повідомляє "Спорт-Експрес".

"На мій погляд, непоїздка на заключний етап з конструктивом не мають нічого спільного. Просто так склалися обставини на сьогоднішній день, на жаль", - сказала спортсменка.

"І мені абсолютно зрозуміло рішення міністра і федерації. Рухаємося далі, я спланувала і погодила з тренерами початок підготовки до наступного сезону і готова надалі захищати на ділі честь моєї країни України", - продовжила вона.

Нагадаємо, збірна України із біатлону спочатку повідомила про рішення підтримати європейських спортсменів та бойкотувати етап Кубка світу із біатлону в Тюмені, а згодом міністр молоді та спорту Ігор Жданов опублікував розпорядження про заборону спортсменам збірних України будь-яких видів спорту брати участь у змаганнях чи тренуваннях на території Росії.

До речі, після появи інформації про бойкот змагань у Тюмені перестав працювати сайт федерації біатлону України. На ньому з’явилося неочікуване повідомлення.

Як повідомляла "УМ", Валентина Семеренко розкритикувала рішення тренерів про склад учасників на змаганнях із біатлону на олімпіаді.