У Львові встановили чималенькі премії за 200 балів на ЗНО

19:47, 23.03.2018
У Львові встановили чималенькі премії за 200 балів на ЗНО

Львівські випускники - 2017

Львівська міська рада вирішила преміювати учасників Зовнішнього незалежного тестування преміями за ідеальний результат, тобто 200 балів у сертифікаті.

Якщо учасник тестування складе 3 предмети на найвищий бал, то отримає від міськради у якості премії 20 тисяч гривень, за 2 по 200 балів - 10 тисяч гривень. а один предмет. складений ідеально, принесе 2 тисячі гривень.

Премії виплачуватимуть не лише відмінникам ЗНО, але і студентів профтехучилищ, які успішно закінчать англомовні он-лайн курси, і учасників інтелектуальних турнірів.

Преміювання відбуватиметься у рамках програми підтримки талановитої молоді.

"На сесії з правками прийняли програму підтримки обдарованої молоді міста Львова, метою якої є створення належних умов для виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку її інтересів, схильностей, заохочення за успіхи у навчанні та науковій діяльності, забезпечення сприятливих умов для самореалізації творчої особистості у сучасному суспільстві", - ідеться на сайті Львівської міської ради.

У Львові минулого року 26 школярів склали ЗНО на 200 балів, але тричі отримати найкращий результат не вдалося нікому із них.