У Миколаєві активісти увійшли на сесію облради та вимагають відставки голови ОДА Олексія Савченка

12:40, 29.03.2018
У Миколаєві активісти увійшли на сесію облради та вимагають відставки голови ОДА Олексія Савченка

Активісти на сесії Миколаївської ОДА вимагають відставки голови обладміністрації (НикВести)

Близько 20 осіб змогли увійти на сесію Миколаївської обласної ради. Вони вимагають відставки голови Миколаївської обладміністрації Олексія Савченка.

Як повідомляють "Ник.Вести", після початку засідання активісти "Національного корпусу" та "Свободи" зайшли до облради.

Вони зажадали від депутатів винести на голосування питання про тимчасове відсторонення Олексія Савченка з посади голови Миколаївської ОДА на час ведення слідства за фактом самогубства колишнього льотчика Владислава Волошина, який керував останнім часом КП "Миколаївський міжнародний аеропорт".

Нагадаємо, після загибелі Владислава Волошина у ЗМІ були опублікована його переписка зі знайомим, в якій він натякав на корупцію при реконструкції Миколаївського аеропорту.



Як повідомляє УНІАН, представникам мітингувальників надали можливість виступити з трибуни та оголосити свої вимоги.

Основна вимога - висловлення недовіри голові ОДА Олексію Савченку та його заступникам, які мають вплив на прийняття рішень щодо миколаївського аеропорту.

Також у сесійній залі виступив начальник обласного управління Нацполіції Юрій Мороз, який повідомив, що написав рапорт щодо можливості скерувати справу щодо загибелі в.о. керівника аеропорту Владислава Волошина до Головного слідчого управління, або до будь-якого слідчого управління в іншій області.

ПІсля цього почалися словесні перепалки між активістами, депутатами та президією обласної ради.