У Новоград-Волинському стріляли в місцевого депутата Олега Ващенка

11:25, 05.04.2018
У Новоград-Волинському стріляли в місцевого депутата Олега Ващенка

Олег Ващенко із донькою (04141.com.ua)

У Новограді-Волинському Житомирської області 4 квітня біля спорт-клубу поранили із вогнепальної зброї місцевого депутата від пртії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" і бізнесмена Олега Ващенка.

Про це повідомляє поліція Житомирщини та місцеві видання.

"Подія сталася близько 20.10, коли потерпілий виходив із приміщення спортивного клубу. Невідомий у балаклаві здійснив кілька пострілів у сторону чоловіка, у результаті чого той отримав проникаючі вогнепальні поранення плеча та непроникаюче грудної клітини", - ідеться в повідомленні правоохоронців.

У ньому повідомляється, що після стрілянини в Новоград-Волинськоум та сусідніх районах був оголошений план "Сирена" для виявлення зловмисника.



Видання 04141.com.ua повідомляє. що постраждалий - місцевий депутат Олег Ващенко.

Олег Ващенко - бізнесмен, керує фірмою "Скорбота". яка надає ритуальні послуги. Також у ЗМІ його неодноразово пов’язували із діяльністю криміналітету.

За інформацією видання Вголос.zt, Олег Ващенко причетний до махінацій із закупівлями на тендерах, а також при офіційно задекларованому сукупному доході родини у понад 2 мільйони гривень. його дружина оформила субсидію на сплату за комунальні послуги.