Україна та Колумбія готуються запровадити безвізовий режим

17:40, 14.04.2018
Україна та Колумбія готуються запровадити безвізовий режим

Колумбія за кількістю населення приблизно рівна з Україною

Міністерство закордонних справ України повідомляє про домовленості про запровадження безвізового режиму між Україною та Колумбією.

Про це йдеться на сайті МЗС України.

13 квітня 2018 року директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев у рамках візиту до Латинської Америки з метою реалізації завдань Президента України щодо розширення географії безвізу для громадян України провів цільову зустріч з Директором з консульських та міграційних питань МЗС Колумбії Лус Стелою Портілья та Директором Департаменту Європи зовнішньополітичного відомства зазначеної країни Хуаном Гільєрмо Кастро.

Сторонами констатовано необхідність активізації зусиль, спрямованих на підписання ближчим часом двосторонньої угоди про скасування візових вимог для громадян України та Колумбії. Досягнуто домовленості про надання максимального сприяння завершенню відповідних формальностей.

Як повідомляла "УМ", директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев повідомив, що дипломати досягли домовленостей про безвіз між Україною та Уругваєм.