Аварія із восьми загиблими у Кривому Розі: Водію Mazda повідомили про підору

10:26, 18.04.2018

Поліція повідомила про підозру одному з учасників ДТП у Кривому Розі (Дніпропетровська область) - водію автомобіля Mazda. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"В рамках розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ водієві автомобіля Mazda вручене письмове повідомлення про підозру", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій Mazda був затриманий. Наразі через погіршення стану здоров’я він знаходиться під конв

оєм в одній з лікарень Кривого Рогу. "Найближчим часом підозрюваний буде доставлений до суду для обрання йому міри запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні. Зазначимо, санкція інкримінованої затриманому статті перебачає до 12 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, ДТП у Кривому Розі сталася вчора, 17 квітня 2018 року, близько шостої години ранку: на перехресті двох вулиць зіштовхнулися легковий автомобіль, пасажирський автобус та маршрутне таксі. В результаті аварії загинули 8 осіб, ще 21 особа отримала поранення. Сьогодні, 18 квітня, у місті оголошено день жалоби.