«Довірена особа Путіна» Олена Одновол арештована у Херсоні

14:29, 25.04.2018
«Довірена особа Путіна» Олена Одновол арештована у Херсоні

Олена Одновол хизувалася участю у проектах Кремля.

Херсонський міськсуд заарештував на 60 діб без застави затриману на адмінкордоні з Кримом Олену Одновол, так звану керівницю кримського відділення російського громадського руху "Волонтери перемоги" та довірену особу президента РФ Володимира Путіна.

 

Про це повідомляє Крим.Реалії у середу.

 

Зазначається, що на думку її захисника Ігоря Мокіна, у слідства недостатньо доказів для оголошення їй підозри й арешту.

 

Також раніше він заявив, що Одновол перебуває на п’ятому місяці вагітності.

 

 

За даними агентства, лікар, який проводив обстеження затриманої перед засіданням суду, повідомив, що "вона в нормі".

 

Раніше українські правоохоронці оголосили підозру жінці, яка збирала підписи на підтримку Володимира Путіна в анексованому Росією Криму.

 

Як повідомляла «УМ», 23 квітня в контрольному пункті в’їзду-виїзду "Чонгар" прикордонники затримали й передали Службі безпеки України "жінку, яка організувала та проводила збір підписів за кандидата у президенти РФ Володимира Путіна на тимчасово окупованій території Криму в 2018 році".

 

За даними прокуратури АРК, громадянка України діяла в інтересах Російської Федерації, а також неурядової всеросійської громадської організації "Волонтери перемоги" – і як довірена особа кандидата в президенти РФ збирала в Криму підписи на його підтримку на "виборах".

 

На думку правоохоронців, таким чином жінка  сприяла "у проведенні підривної діяльності проти України на шкоду її суверенітету, територіальній цілісності та недоторканості".