Електричку Київ-Малин хулігани закидали камінням: машиністу розбили голову

21:15, 25.04.2018
Електричку Київ-Малин хулігани закидали камінням: машиністу розбили голову

В Укрзалізниці поскаржилися на хуліганів, які атакують електрички (Журнал Житомира)

Машиніст електрички Київ-Малин на станції Ворзель отримав травми голови, коли хулігани почали кидати каміння по потягу.

Про це повідомляє "Укрзалізниця".

"У суботу, 21 квітня 2018 року, о 21:40 поблизу зупиночної платформи Ворзель сторонні особи закидали камінням регіональний електропоїзд № 6631 Київ – Малин, внаслідок чого було розбите лобове скло кабіни електропоїзда, а машиніст отримав травму голови", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що на ділянці Ірпінь-Немішаєво вже не вперше орудують хулігани, які кидають каміння по рухомому складу.

"Лише з початку квітня на перегоні Ірша – Тетерів, що на Київщині, невідомі особи тричі обкидали камінням поїзд № 706 Перемишль – Київ. Зокрема, 20 квітня було розбите зовнішнє скло в одному вагоні поїзда, 14 квітня розбите подвійне скло та 13 квітня розбите зовнішнє скло вхідних дверей у вагоні та в тамбурі стюардів вагона", - зазначає прес-служба залізниці.

В "Укрзалізниці" зазначають. що хулігани не лише кидають каміння, а і кладуть його на колії, їх також перекривають колодами.

"Так, 12 квітня на перегоні Буча – Ірпінь пасажирський поїзд № 46 сполученням Ужгород – Лисичанськ зупинився через наїзд на дерев'яну колоду, підкладену на колію. Раніше, 31 березня, на станції Клавдієве поїзд № 132 сполученням Львів – Харків наїхав на камінь, що лежав на колії", - зазначають у повідомленні.

Відомча воєнізована охорона ПАТ "Укрзалізниця" хоч і намагається спіймати порушників, однак напади на потяги частішають.