Бочковський не зміг потрапити в кабінет керівника ДСНС

10:46, 27.04.2018
Бочковський не зміг потрапити в кабінет керівника ДСНС

Сергій Бочковський і його адвокат Ігор Федоренко.

Колишній голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський, якого  суд поновив на посаді напередодні, прийшов до будівлі ДСНС і намагається потрапити на робоче місце у п'ятницю. Його супроводжує адвокат Ігор Федоренко.

 

Про це повідомляють вітчизняні ЗМІ.

 

Наразі Бочковський і Федоренко стоять на вході до будівлі перед постом охорони.

 

Представник апарату служби, який вийшов до них зазначив, що “на даний момент немає рішення про допуск” Бочковського до адмінбудівлі ДСНС.

 

На запитання, коли можна очікувати відповідного рішення, посадовець відповів, що “треба почекати” і “все залежить від керівництва”.

 

Наразі екс-голова служби з адвокатом залишаються на місці і чекають на рішення про допуск на робоче місце.

 

Зауважимо, Окружний адміністративний суд Києва у четвер, 26 квітня скасував рішення про звільнення Сергія Бочковського з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій.

 

Як повідомляла «УМ», керівника ДСНС України Сергія Бочковського та його першого заступника Василя Стоєцького затримали 25 березня 2015 року на засіданні Кабміну. Їх звинуватили у корупційних діях. У березні Печерський райсуд Києва обрав запобіжні заходи обом у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застав. Затримані внесли застави і вийшли з СІЗО.

 

За даними МВС, наразі Бочковський, попри судове поновлення на посаді, перебуває у статусі звинувачуваного за трьома статтями Кримінального кодексу, серед яких - отримання хабара.