Шахтар обіграв Динамо та отримав Кубок України

10:08, 10.05.2018
Шахтар обіграв Динамо та отримав Кубок України

Шахтар святкує дострокову перемогу в Чемпіонаті України (фото: FC SHAKHTAR / Facebook)

Шахтар переміг Динамо із рахунком 2:0 та виграв 12-й рекордний Кубок України з футболу.

Голи в команді "Шахтар" забили Феррейра на 47-й хвилині та Ракицький на 61-й.

Завдяки нихці перемог Шахтар фактично достроково забезпечив собі перемогу, але виграш у матчі 9 травня забезпечив 12-й Кубок України команді.

До цього сезону Кубок по 11 разів отримували "Динамо" та "Шахтар".

"Перш за все зазначу чудове видовище: повний стадіон, фантастична атмосфера, вболівальники підтримували свої команди - чудове свято! Суперники поважали один одного, не виникло конфліктів і проблем... Ми заслужено виграли, оскільки всі 90 хвилин були кращими і ближчими до забитих м'ячів", - сказав після матчу головний тренер ФК "Шахтар" Паулу Фонсека.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи принципово для Шахтаря взяти верх над Динамо в останньому турі чемпіонату, Фонсека зазначив, що команді потрібно виграти ще один матч.

"Має бути складна зустріч із Вересом. Ми хочемо перемогти, і якщо це станеться, то в останньому турі вже не буде такої потреби. Завтра ж починаємо готуватися до найближчого поєдинку", - сказав він.

Нагадаємо, за 2 тури до закінчення Чемпіонату України Шахтар випереджав Динамо на 5 пунктів, а завдяки перемозі 9 травня "гірняки" отримали ще 3 бали на відміну від "Динамо".