Місто Кам’янка обстріляне бойовиками з мінометів

15:28, 12.05.2018

Бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 16 прицільних обстрілів по українських позиціях на Донбасі з опівночі 12 травня.

 

Про це поінформував речник Міноборони Дмитро Гуцуляк в суботу.

 

"Щодо поточної ситуації сьогодні, 12 травня: з опівночі з боку бойовиків російсько-окупаційних військ вже зафіксовано 16 прицільних обстрілів. Зокрема, на Луганському напрямку чотири рази ворог вів обстріл захисників Новозванівки - застосовуючи міномет 82-мм калібру та великокаліберні кулемети", - сказав Гуцуляк.

 

Близько першої ночі противник здійснив 15 пострілів з артилерії калібру 122-мм. Також ворожий обстріл з мінометів калібру 82-мм зафіксовано після 3:30 по захисникам Зайцевого.

 

"На Донецькому напрямку близько першої ночі оборонці Кам'янки зафіксували ворожий обстріл по своїх позиціях з мінометів калібру 120-мм. Також бойовики вели провокативні обстріли з гранатометів та великокаліберних кулеметів по позиціях ОС в районах населених пунктів Авдіївка, Гнутове, Кам'янка, Водяне, Мар'їнка, Верхньоторецьке та по захисниках шахти "Бутівка", - розповів речник.

 

Пан Гуцуляк додав, що у відповідь українські військові відкривали вогонь одинадцять разів, втрат серед військовослужбовців 12 травня немає.

 

Як повідомляла «УМ», напередодні, за даними розвідки, бійці ЗСУ знищили 3 та поранили 4 окупантів.