«Приручений мороз»: як вибрати холодильник і купити його дешево

14:08, 25.05.2018
«Приручений мороз»: як вибрати холодильник і купити його дешево

Вирішили поміняти холодильник на більш сучасний? Чудова ідея! Головне, вибрати найбільш підходящу модель. Що стосується бюджету - це не проблема, тепер у економних покупців є безкорисливий помічник - агрегатор пошуку кращих цін Еk.ua.

Холод, який ви полюбите

Перш ніж купити холодильник, рекомендується визначитися з вашими запитами, потребами і побажаннями. Як знайти модель, яка вас не розчарує і впишеться на вашій кухні як рідна?

1. «Зовнішність». Е-каталог пропонує десятки моделей холодильних апаратів різних забарвлень - від універсальної білої класики до індивідуальних різнокольорових варіацій. Відзначте потрібний відтінок в фільтрі!

2. Габарити. Власникам маленької кухні підійде однокамерна модель висотою 1-1.5 см і місткістю до 250 літрів. Родині до 4 осіб досить пристрою місткістю до 350 літрів. Для великого офісу або сім'ї купуйте модель side by side висотою 2-2,2 м і об'ємом понад 400 літрів.

3. Розташування «морозилки». Розташовані зверху морозильні камери зазвичай мають до 200 л місткості. Камера знизу вміщує до 300 літрів і може похвалитися окремими ящиками / полками. Камера збоку здатна зберегти до 400 літрів продуктів, економить електроенергію.

4. Тип розморожування. У традиційних крапельних моделях на задній стінці утворюються крижинки, які потім тануть і випаровуються. Моделі No Frost працюють за принципом примусової холодної вентиляції.

5. Клас енергоспоживання. Чим більше в маркуванні агрегату плюсів близько літери «А», що позначає витрата електроенергії, тим економічніше буде ваш холодильник.

6. Інші бонуси. Серед додаткових функцій і «булочок» можуть бути захист від бактерій, два компресори, система оповіщення, функції відпустки, швидкого охолодження і заморозки і так далі.

Прайс-агрегатор допоможе парою кліків вибрати самий крутий холодильник для вашого будинку, офісу, ресторану. Онлайн-шопінг з Еk.ua - кристально чиста вигода у всьому!