Двоє п’яних морпіхів побили волонтера в Миколаєві

18:50, 05.06.2018
Двоє п’яних морпіхів побили волонтера в Миколаєві

Волонтерський пост на залізничному вокзалі в Миколаєві завжди радо вітав військових (фото: Валентина Зайковська‎ / Facebook)

Двоє військовослужбовців 36-ї окремої бригади морської піхоти побили волонтера на вокзалі в Миколаєві.

"Вчора, в м. Миколаєві, на одному із Волонтерських постів на залізничному вокзалі, два військовослужбовці, в позаслужбовий час, перебуваючи у станні алкогольного сп’яніння, зчинили сутичку із черговим Волонтерського посту, вході якої постраждала цивільна особа", - ідеться в повідомленні 36-ї бригади 5 червня.

Горе-вояків обіцяють звільнити зі служби після розслідування.

"Таким "воякам" не місце в Збройних силах. Правопорушники понесуть весь тягар відповідальності, відповідно до чинного законодавства", - коментують у бригаді.

Волонтерка із Миколаєва Ірина Абрамова у Facebook повідомила, що жертвою нападу став 70-річний волонтер, якому нанесли тяжкі травми.



Як повідомляла "УМ", близько 20 морпіхів, які наразі служать в армії, показово відмовилися змінювати чорні берети на головні убори кольору морської хвилі під час офіційних заходів за участі Президента України.

У лютому 2018 року загинули на тилових позиціях четверо морпіхів. Повідомлялося, що їх розстріляли двоє військових, які служили із загиблими в одному підрозділі.