"Зробіть нас гарними і стрункими": пікантні подробиці зустрічі Трампа й Кім Чен Ина

13:20, 12.06.2018
"Зробіть нас гарними і стрункими": пікантні подробиці зустрічі Трампа й Кім Чен Ина

Лідери країн потиснули один одному руки під спалахи фотокамер

Журналісти спостерігали буквально за кожним кроком Дональда Трампа і Кім Чен Ина. Як відомо, лідери двох країн підписали підсумковий документ після закінчення їх саміту в Сінгапурі.
 
Політики після переговорів і обіду вийшли на невелику прогулянку, в ході якої підійшли до припаркованого біля входу в готель кортежу, і Кім заглянув у відкриті двері "Кадилака". Після цього Трамп заявив, що вони через кілька хвилин підпишуть документ за підсумками саміту, і глави держав повернулися в будівлю, де розійшлися в різні боки.
 
При цьому перед початком церемонії співробітник оточення Кім Чен Ина в білих рукавичках протер ручку, яка була призначена для лідера КНДР.
 
Також президент США жартома попросив фотокореспондентів і телеоператорів, які працюють на саміті в Сінгапурі, щоб його і лідера КНДР Кім Чен Ина зняли в ідеальному вигляді.
 
"Ну що, виходять хороші кадри? Щоб ми виглядали добре, красивими і худими. От і чудово", - сказав Трамп.
 
 
Цікаво, що на обід сінгапурська сторона включила в меню китайський смажений рис Янчжоу. Судячи з усього, Дональд Трамп залишився задоволений стравами, які йому запропонували.
 
Нагадаємо, історична зустріч президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина відбулася в сінгапурському готелі Capella, розташованому на острові Сентоса.
 
Це перша зустріч на вищому рівні в історії американо-північнокорейських відносин.
 
Вони потиснули один одному руки під спалахи фотокамер, а далі усамітнилися на кілька хвилин за колонами в готелі.
 
Відзначимо, що Кім Чен Ин не змінив своїй традиції і прибув на місце зустрічі в широких темних штанах і чорному френчі.
 
Обидва президенти почали свою зустріч з рукостискання, під час якого вони посміхалися. Лідери двох країн ще раз потисли один одному руки, перед тим як вирушили на переговори віч-на-віч.
 
Нагадаємо також, що зустріч президента США і лідера Північної Кореї не обійшлася без неприємних інцидентів.
 
Так, у радника Дональда Трампа з економічних питань, 70-річного Лоуренса Кадлоу стався серцевий напад прямо під час зустрічі американського лідера з главою КНДР Кім Чен Ином.
 
Про це на своїй сторінці в Twitter написав сам президент США.