У Києві через масові заходи перекриють рух деякими вулицями

15:49, 16.06.2018
У Києві через масові заходи перекриють рух деякими вулицями

З 18:00 16 червня до закінчення масових заходів 17 червня рух транспорту на деяких центральних вулицях столиці буде перекрито.


Схему перекриття вулиць оприлюднила Нацполіція Києва.


Зокрема, йдеться про рух транспорту від перехрестя бульвару Т. Шевченка — вул. Леонтоновича до перехрестя бульвару Т. Шевченка – вул. Хрещатик; від перехрестя вул. Б. Хмельницького – вул. Миколи Лисенка до перехрестя вул. Хрещатик – вул. Б. Хмельницького; від перехрестя вул. Володимирська – вул. Прорізна до перехрестя вул. Володимирська – вул. Льва Толстого.


Також рух обмежать від перехрестя вул. Хрещатик – вул. Михайлівська до перехрестя вул. Велика Васильківська – вул. П. Скоропадського; від перехрестя вул. Басейна – вул. П. Скоропадського в напрямку вул. Хрещатик; від перехрестя вул. Шота Руставелі – вул. Рогнідинська в напрямку вул. Великої Васильківської; від перехрестя вул. Велика Васильківська – вул. Саксаганського в напрямку вул. Льва Толстого; від перехрестя вул. Саксаганського – вул. Антоновича в напрямку вул. Льва Толстого.


Перекриють рух транспорту також від перехрестя вул. Саксаганського – вул. Володимирська в напрямку вул. Льва Толстого; від перехрестя вул. Саксаганського – вул. Тарасівська в напрямку вул. Льва Толстого; від перехрестя вул. Льва Толстого – вул. Тарасівська в напрямку вул. Льва Толстого; від перехрестя вул. Льва Толстого – вул. Саксаганського в напрямку вул. Льва Толстого.


Рух автотранспорту з вул. Круглоуніверситетської буде здійснюватись по вул. Басейній (реверсивний рух).