Окупанти з мінометів обстріляли Кримське і Новотошківське

09:11, 18.06.2018
Окупанти з мінометів обстріляли Кримське і Новотошківське

Один наш захисник Кримського під час обстрілу отримав поранення. Фото VilingStore

Минулої доби бойовики 20 разів порушували режим припинення вогню, з них 6 разів із застосуванням мінометів - 1 український військовий отримав поранення.
 
Про це йдеться у зведенні прес-центру Операції об'єднаних сил станом на 7:00 18 червня.
 
"Минулої доби ситуація в районі проведення ООС залишалася контрольованою. Бойові дії тривали на окремих напрямках із застосуванням переважно стрілецької зброї. Підрозділи Об’єднаних сил ставали на заваді провокаційним діям ворога та давали йому адекватну відповідь", - підкреслили у прес-центрі.
 
Окрім того, відзначається, що окупанти активізуються вечері та вночі.
 
Так, на Луганському напрямку, близько 19-ї години та опівночі окупанти відкрили вогонь з мінометів по наших позиціях в районі Кримського і Новотошківського.
 
"Один наш захисник Кримського під час обстрілу отримав поранення", - йдеться у звіті.
 
Крім цього, заборонену Мінськими домовленостями зброю бойовики застосували на Донецькому напрямку, в районах Пісків та Старогнатівки, що під Волновахою.
 
На Маріупольському напрямку упродовж минулої доби тривали бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районах Пищевика, Гнутового, Водяного, Широкіного.
 
"Належне інженерне обладнання наших позицій та адекватна відповідь Об'єднаних сил запобігли загибелі особового складу та не допустили більшої активізації противника", - наголосили у прес-центрі.
 
За даними розвідки, минулої доби 5 окупантів поранено.
 
Втрат серед українських військ поточної доби немає.
 
Нагадаємо, раніше ворог намагався посунути підрозділи ЗСУ на Луганщині й підвищує напругу під Донецьком.