Святослав Вакарчук закликає українців стати мисливцями на владу

10:58, 25.06.2018
Святослав Вакарчук закликає українців стати мисливцями на владу

Святослав Вакарчук емоційно виступив перед випускниками

Святослав Вакарчук під час виступу на випуску Української академії лідерства закликав українців стати мисливцями на владу.

Він закликав молодь змінювати систему політики в країні.

"Що характеризує цю систему найбільше? Слово "страх". Вона боїться всього на світі. Вона боїться своїх виборців. Вона боїться втратити гроші, які були вкрадені. Вона боїться міжнародних організацій – Міжнародного валютного фонду чи Світового банку. Вона боїться Америки, вона боїться Росії, вона боїться Китаю, вона боїться Євросоюзу, вона боїться всіх", - сказав Святослав Вакарчук.

Він додав, що найбільше система боїться молодих лідерів, бо вони мудрі, справжні та вільні.

"І ви маєте стати мисливцями за нечесністю, мисливцями за безвідповідальністю, мисливцями за корупцією, мисливцями за архаїчним бажанням триматися за все погане. Ви маєте стати мисливцями і маєте відчувати страх цієї жертви, за якою ви полюєте. Тому що ніщо так не надихає, не надає успіху мисливцю, як страх жертви", - продовжив Святослав Вакарчук.

Представники сучасної системи політики мають піти зі страхом.

"Ви маєте прийти на їхнє місце. Вони відчувають це кожного дня. Подивіться, як вони маніпулюють всіма нами на телебаченні. Подивіться на те, що вони пишуть в інтернеті і ЗМІ…", - зазначив співак та громадський діяч.

Екс-депутат запевнив, що його не лякає чорний піар та вилика кількість брехні і маніпуляцій, тому молодих лідерів це теж не має лякати.

"Ви як мисливці проти системи маєте вцілити в неї і знищити її для того, щоб більше ніколи вона не роз’їдала як рахова пухлина цю багатостраждальну країну, яка заслуговує на зовсім інші речі. Цей талановитий народ так багато страждав, цей талановитий народ так багато використовували, цей талановитий народ так багато разів був маніпульований, що вже настав час сказати: досить", - завершив він.