На Сумщині батько за відмову від вечері забив до смерті 4-річну доньку

13:15, 16.07.2018
На Сумщині батько за відмову від вечері забив до смерті 4-річну доньку

Трагедія сталася в одному із сіл Білопільського району. Фото з відкритих джерел

На Сумщині 28-річний чоловік забив насмерть свою чотирирічну доньку за те, що та відмовилася вечеряти.
 
Коли дівчинці після побоїв стало погано, батьки просто поклали її спати. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.
 
Трагедія сталася в одному із сіл Білопільського району.
 
"Про те, що в родині місцевих жителів померла дитина ще до приїзду швидкої в поліцію, близько 22-ї години, повідомили самі медики. Прибулі за викликом побачили на дивані малолітню дівчинку без ознак життя. Увагу правоохоронців привернули синці на її обличчі. Поруч були батьки. На питання правоохоронців, чоловік пояснив, що дитині ввечері стало погано і він поклав її спати. Коли ж за деякий час підійшов до ліжка - побачив доньку вже мертвою", - повідомили в поліції.
 
Поліції вдалося дізнатися, що незадовго до смерті дитину сильно побили.
 
"Били, тому що дівчинка відмовилася їсти картоплю з хлібом. Це дуже розлютило батька, і він кілька разів ударив її по голові, спочатку пластиковою пляшкою з водою, а потім і рукою. Мати також доклала руку. А далі дитину дійсно поклали спати і пішли у справах", - розповів начальник Білопільського відділу поліції Андрій Анісімов.
 
Експерти, які оглядали дівчинку, повідомили, що дитина померла, захлинувшись блювотними масами. Найімовірніше, їй було погано, а поруч не було нікого, хто б вчасно надав допомогу.
 
Крім померлої дитини, в сім'ї є ще двоє дітей: старша дівчинка і хлопчик. Свого часу всі діти за рішенням соціальних служб були передані в інтернат, бо умови, в яких вони росли, були визнані незадовільними. І тільки в травні цього року двох дівчаток батькам на деякий час дозволили взяти додому.
 
Главі сім'ї оголосили про підозру, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.
 
Як повідомлялося, на початку липня у Дрогобичі на Львівщині 13-річна дівчинка зарізала батька, який був напідпитку та сварився на неї.