Через облиття зеленкою Віталій Шабунін отримав хімічний опік очей (відео нападу)

13:17, 17.07.2018
Голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін отримав хімічний опік обох очей після того, як під стінами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури провокатори облили його зеленкою.
 
Про це у Twitter повідомляє ЦПК.
 
"Сьогодні під стінами САП група молодиків у військовій формі напали на голову правління ЦПК Віталія Шабуніна та залили очі зеленкою. Згідно з медичним висновком Олександрівської лікарні, у Шабуніна хімічний опік обох очей", - йдеться у заяві.
 

 
Як повідомляється, провокатори з боку Іллі Ківи напали на Віталія Шабуніна, закидавши його тортами та обливши зеленкою. Після нападу Шабунін і Ківа влаштували словесну перепалку, глава ЦПК назвав Ківу "аваківською шісткою", а Ківа Шабуніна - "порошенківською хвойдою".
 
Як повідомлялося, 17 липня біля будівлі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури зібрались протестувальники, одні з яких вимагають відставки керівника відомства Назара Холодницького, інші вимагають його роботи.
 
В результаті провокатори облили зеленкою та закидали тортами голову ЦПК Віталія Шабуніна, який був організатором акції за відставку керівника САП Назара Холодницького.