Москалькова показала фото відеорозмови з худим і зблідлим Олегом Сенцовим (фото)

09:17, 23.07.2018
Москалькова показала фото відеорозмови з худим і зблідлим Олегом Сенцовим (фото)

Москалькова розмовляла з Сенцовим майже півгодини. Фото 24 Канал

Уповноважена з прав людини Росії Тетяна Москалькова розповіла про розмову з ув'язненим Олегом Сенцової в відеоконфренціі 20 липня і опублікувала скріншот з сильно схудлим політв'язням на своїй сторінці в Instagram.
 
"Розмовляла з Олегом Сенцової в режимі відеоконференції. Майже півгодини говорили про стан його здоров'я, про те, як він спілкується з рідними і сім'єю. Олег розповів, що веде електронну переписку з мамою, а право на дзвінки використовує для спілкування з сестрою, багато читає, зазначив, що в колонії хороша бібліотека", - написала Москалькова.
 
 
Зазначимо, 20 липня уповноважений з прав людини в Росії Тетяна Москалькова запевнила, що поспілкувалася по відеозв'язку з політв'язнем, українським режисером Олегом Сенцовим і не побачила серйозних проблем зі здоров'ям.
 
За її словами, вона розмовляла з Сенцовим майже півгодини і говорили вони про стан його здоров'я і спілкування з родичами.
 
 
Палата, де утримується Олег Сенцов. Фото facebook.com/anton.naumlyuk
 
Водночас український омбудсмен Людмила Денісова після розмови з адвокатом Олега Сенцова розповіла, що той пережив другой криз і перестав орієнтуватися в датах.
 
Раніше Олег Сенцов написав листа з колонії, в якому розповідає про свій стан.
 
6 червня на підтрику Олега Сенцова провели "вогняну" акцію. Про стан здоров’я політв’язня розповіла Наталія Каплан, яка відвідала Олега Сенцова у колонії.

Римма Зюбіна із колегами підняли плакати #FreeSentsov під час театрального соціального проекту Class Act: Схід—Захід.
 
Українській омбудсвумен Людмилі Денісовій нахабно відмовили у зустрічах із Олегом Сенцовим, Станіславом Клихом, Романом Сущенком попри обіцянки Володимира Путіна.
 
13 липня Олегу Сенцову виповнилося 42 роки. До цієї дати в мережі з'явилися перші за два роки кадри, на яких можна побачити сильно схудлого і змученого українця в ув'язненні.