Київ накрила потужна злива: підземні переходи затопило, вулиці перетворилися на ріки (фото, відео)

18:37, 25.07.2018

У Києві після 14:00 25 травня почалася потужна злива, у результаті якої вщерть затопило підзмені переходи та розв’язки, вулиці перетворилися на ріки, а рух транспорту майже паралізовано.

Потужна злива із градом вирує над містом станом на 18:00.

Киянам радять не паркувати автівки під деревами та, за можливості, не виходити на вулицю або користуватися громадським транспортом, краще - метро.



Вражаючі фото негоди у Києві публікують у соцмережах.

Під удар стихії вчергове потрапив багатостраждальний підземний перехід біля станції метро на Шулявці. Вода залила його по вінця. Варто відзначити, що цей перехід затоплює під час літніх злив ледь не щороку останнє десятиліття. Щоразу після цього перехід влада обіцяє відремонтувати, а також слідкувати, щоб торгівці не забивали сміттям зливи для води.


(фото: Типичный Киев/Facebook)

Схожа ситуація і в переході неподалік, біля "Політеху". 



На Дорогожичах затоплено брудною водою підземну частину розв’язки, де напередодні трапилася моторошна ДТП, під час якої автівка влетіла у 4 пішоходів, які чекали зеленого світла на переході.



Через негоду, під час якої вимикали світлофори, транспорт зупинився у заторах. Водночас рух автівок ускладнено через низку ремонтів доріг та аварій.





Подекуди автівки в Києві перетворюються на гондоли, адже їм доводиться буквально "плавати".






Через негоду в Апеляційному суді Києва, де мали розглядати справу Савченко-Рубана, вимкнули світло на годину.

Як повідомляла "УМ", затоплені вулиці в результаті літніх злив для Києва не дивина. Ситуація із затопленням доріг столиці невиняткова, адже всього декілька днів тому під час зливи затопило автошляхи Києва.