В Іспанії в кафе затримали лідера мафіозі Росії (відео)

10:20, 06.08.2018
В Іспанії в кафе затримали лідера мафіозі Росії (відео)

На півдні Іспанії, у місті Марбелья, затримано трьох кримінальних авторитетів з країн колишнього СРСР.
 
Про це повідомляє Deutsche Welle із посиланням на поліцію Іспанії.
 
Зазначається, що затримання відбулося, коли лідери мафіозних угруповань обговорювали плани вбивства одного з членів ворожого клану. 
 
На опублікованому поліцією відео можна побачити, як правоохоронці вриваються до кафе, де знаходяться розшукувані.
 
Зараз затримані взяті під варту. Їх звинувачують у замаху на вбивство, фальсифікації документів і членстві в злочинній організації.
"Серед учасників "сходки" були два представники грузинських кланів, які останніми роками координували дії вихідців з Росії. При цьому один із затриманих вважався третьою за значимістю людиною в російської мафії", - передає видання повідомлення поліції.
 
Вважається, що затримані планували відтворити кримінальну структуру, ліквідовану в червні 2017 року. 
 
Тоді заарештували 129 підозрюваних, проте вже в липні знову почалося розслідування, оскільки в Марбельї були виявлені сліди одного з кримінальних авторитетів, що керував ліквідованим у червні угрупованням з Литви.
 
"Йдеться про "одного з найважливіших злодіїв у законі в Європі". Під час розслідування з'ясувалося, що, крім поділу території, злочинці планували вбивство важливого члена конкуруючого клану, який хотів оселитися в Іспанії", - передає видання отриману в іспанській поліції інформацію.
 
Як повідомляла "УМ", під час "сходки" кримінальних авторитетів у Кіровоградській області було затримано понад 30 осіб.