Убивці Віталія Олешка їздили на авто запорізького Держгеокадастру

14:02, 12.08.2018
Убивці Віталія Олешка їздили на авто запорізького Держгеокадастру

Убивць Віталія Олешка затримали на Запоріжжі

Особи, яких підозрюють у вбивстві в Бердянську Віталія Олешка "Сармата", у день злочину їздили автівкою, яка була зареєстрована на ГУ "Державний кадастр у Запорізькій області".

Про це йдеться в ухвалі Бердянського міськрайонного суду, інформує в сюжеті агентство "Крапка".

"При підготовці до вчинення умисного вбивства потерпілого у невстановлений час та у невстановленої особи взяли у тимчасове користування автомобіль марки ЗАЗ "Таврія" 1102 в кузові червоного кольору, реєстраційний номер НОМЕР_1, який перебуває на балансі у ГУ "Державний кадастр у Запорізькій області", який вони планували використати для приїзду та подальшого від'їзду з місця вчинення умисного вбивства", - йдеться в ухвалі суду.

Начальник управління з контролю за використанням та охороною земель Держгеокадастру в Запорізькій області Юрій Бутенко повідомив журналісту, що авто викрали.

Про це він 31 липня подав заяву до Бердянського відділу поліціі.

"Цей автомобіль перебуває на балансі в головного управління Держгеокадастру в Запорізькій області. Його постійним місцем розташування є вулиця Правди, 80а в місті Бердянську, за місцем розташування Бердянського відділу Держгеокадастру", - сказав Юрій Бутенко.

"Поліцію повідомила виконуюча обов'язків голови відділу Ручка Людмила Дмитрівна. Заява про угон цього автомобіля була подана 31.07.2018 року до Бердянського відділу поліції", - додав він, не уточнюючи про час подання заяви.

Нагадаємо, Віталія Олешка вбили зранку 31 липня, вистреливши у спину.

За підозрою у вбивстві ветерана АТО було затримано 5 осіб. Кіллером називають Артема Матюшина, екс-снайпера роти "Торнадо".