Чоловік Лайми Вайкуле розповів про принизливі дзвінки після її слів про Крим

17:58, 14.08.2018
Чоловік Лайми Вайкуле розповів про принизливі дзвінки після її слів про Крим

Лайма Вайкуле "ні за який гонорар" не поїде виступати в Крим (фото з відкритих джерел)

Цивільний чоловік Лайми Вайкуле поскаржився на дзвінки зі спробами принизити співачку після її висловлювання про Крим. 
 
Про це продюсер Андрій Латковський сказав kp.ua.
 
"Мерзотники дзвонять. Був благовидий сивий чоловік, головний редактор. Що за час такий? Головний редактор починає свою розмову з того зі слів "ця бабуся радянської естради". По-перше, бабуся - це не образа. Але він хотів образити і принизити, якось хотів розізлити. Така людина може бути головним редактором? Просто мерзосвітний негідник. Як так можна робити?" - обурився чоловік Вайкуле.
 
При цьому чоловік Лайми Вайкуле заявив, що у них немає претензій до будь-кого з російських колег, які засудили артистку за відмову їхати в Крим.
 
"Ми всіх любимо - і колег наших артистів, які, може бути, в даний момент дивно поводяться, і взагалі всіх людей: і українців, і латишів, і американців, і ізраїльтян, всіх. Усюди ми їздимо без якихось проблем, виступаємо, зустрічаємося зі своїми глядачами. Так і буде тривати, я думаю", - додав Андрій Латковський.
 
11 серпня Лайма Вайкуле на прес-конференції в Одесі заявила, що "ні за який гонорар" не поїде виступати в Крим, пояснивши це тим, що європейцям заборонено відвідувати півострів.