Пиво — чоловічий чи жіночий напій

11:28, 17.08.2018
Пиво — чоловічий чи жіночий напій

Пиво вважається одним з найбільш древніх напоїв, які придумала людина. Тому досконально невідомо, хто, де і коли вперше зварив цей чудовий «нектар», обпоївши їм тіло і свідомість людей.

Однак сьогодні, як і тисячі років тому, пивний продукт вважається мало не «священним». Без нього не проходить жоден чемпіонат по футболу. Напій практично завжди беруть з собою на природу або в баню. А особливо він актуальний на пляжах. Тому постачальники пива з задоволенням співпрацюють з різними курортними закладами, так як сезонний пивний кругообіг часто становить половину всієї виручки підприємця.

Це цікаво дізнатися

Однак виникає цікаве питання: «Хмільний напій вважається більше чоловічим або жіночим?». Сьогодні прийнято вважати, що пиво є чоловічим напоєм. Представники сильної статі переманили його до себе, забуваючи про корисні властивості інгредієнтів для жіночого організму. Пивні речовини і мікроелементи сприятливо впливають на шкіру, надаючи омолоджуючий ефект. Якщо вживати «живий» сорт, то можна збагатити організм:

• кальцієм;
• фосфором;
• вітамінами В і ін.

Вибір чоловіків

Сучасні пивовари пропонують величезний вибір пивних напоїв, які розрізняються за кольором, способом приготування, складу інгредієнтів, щільності сусла. Звичайно, відповідати за кожного чоловіка не варто. Але існує загальне уявлення про чоловіче пиво.

Так, представники сильної статі більше воліють продукт, виготовлений методом верхового бродіння. Такий спосіб приготування додає густий насичений смак. Що стосується кольору, то тут все залежить від особистих переваг.

Вибір жінок

Жіноче пиво вважається більш м'яким, легким, насиченим, зі збалансованою міцністю. Фаворитом виступає класичний варіант. Часто в пріоритеті знаходяться фруктові сорти, які відрізняються пікантністю.

Представницям прекрасної статі гарантовано сподобається міцне і солодкувате бельгійське пиво. Особливо користуються популярністю вишневі і малинові сорти. Вони не схожі з сидром, навіть незважаючи на те, що основними інгредієнтами є фрукти.