Екс-архітектор Харкова на Lexus потрапив у ДТП з ВАЗом: троє людей загинули (фото)

09:38, 20.08.2018
Екс-архітектор Харкова на Lexus потрапив у ДТП з ВАЗом: троє людей загинули (фото)

Внаслідок ДТП за участю колишнього начальника управління містобудування та архітектури Харківської міськради Сергія Чечельницького загинуло троє людей.
 
Як повідомляє прес-служба поліції Харківщини, ДТП трапилася 19 серпня близько 15:00 неподалік села Піщане Вовчанського району.
 
"Попередньо встановлено, що на автошляху Харків - Вовчанськ сталося зіткнення автомобілів "ВАЗ" та Lexus. Від отриманих внаслідок аварії травм 77-річний водій та 63-річна пасажирка автівки "ВАЗ" загинули на місці. Ще одна 74-річна пасажирка "ВАЗ" померла у кареті швидкої", - повідомили в поліції.
 
64-річний водій Lexus отримав забій грудної клітини, стан його здоров’я медики оцінюють як задовільний.
 
 
Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Вовчанського відділу поліції.
 
На даний час поліцейські з’ясовують усі обставини ДТП.
 
За інформацією видання UA:Харків, за кермом Lexus був колишній головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький. У червні 2017 року Генпрокуратура вручила Чечельницькому підозру у справі про виділення землі псевдожитлобудівельному кооперативу (т.зв. кооперативна схема). 
 
бСлідчий суддя Печерського райсуду Києва Ірина Литвинова задовольнила клопотання слідчого з особливо важливих справ Генпрокуратури Романа Зубчука і відсторонила Чечельницького з посади. 
 
Потім він був звільнений і призначений радником міського голови Харкова Геннадія Кернеса.
 
Кореспондент УНІАН зателефонував Чечельницькому. "Це величезна неприємність. Я не можу зараз говорити, вибачте, будь ласка", - сказав екс-чиновник, після чого поклав слухавку.
 
Як повідомляла "УМ", в Польщі 17 серпня сталася аварія із туристичним автобусом, який віз туристів зі Львова в Австрію і прямував до прикордонного переходу зі Словаччиною. Внаслідок ДТП загинули 3 людей, ще 51 людина травмована.