Стрілянина у Харківській міськраді: у будинку вбивці знайшли арсенал зброї та застрелену дружину

10:56, 21.08.2018
Стрілянина у Харківській міськраді: у будинку вбивці знайшли арсенал зброї та застрелену дружину

"Харківський стрілок" вбив свою дружину, а потім пішов у міськраду зі зброєю (ілюстративне фото)

У будинку "харківського стрілка" правоохоронці знайшли тіло дружини зі слідами насильницької смерті та арсенал зброї.

"Громадське" повідомляє, що 42-річна дружина нападника померла 19 серпня близько 22:00 від вогнепальних поранень — в день, коли сталася стрілянина під міською радою. В її будинку знайшли пістолет та гвинтівку.

На брифінгу в Харкові начальник поліції Харківської області Олег Бех повідомив, що у будинку чоловіка, який вчинив стрілянину біля Харківської міської ради, знайшли велику кількість зброї.

За його словами, нападник мешкав у будинку разом з дружиною, яку знайшли мертвою в помешканні. Поліція вважає, що саме чоловік застрелив її у день, коли вчинив стрілянину біля міської ради.

Під час огляду їхнього будинку поліція вилучила велику кількість вогнепальної зброї, патрони та станок, на якому виготовлялись патрони.

"Знайдено та вилучено автомат, чотири пістолети, гвинтівку з оптичним прицілом, магазини та 230 патронів калібру 9 мм, порох, банку з металевою стружкою та інші предмети, які дозволяють робити зброю, виготовляти патрони та інші предмети", — сказав Олег Бех.

Нагдаємо, під час стрілянини в Харківській міськраді загинув поліцейський Дмитро Кірієнко, охоронець будівлі потрапив до лікарні із вогнепальними пораненнями.