Жерара Депардьє звинуватили в зґалтуванні молодої акторки минулого місяця

14:28, 31.08.2018
Жерара Депардьє звинуватили в зґалтуванні молодої акторки минулого місяця

Жерар Депардьє наразі має громадянство Франції та Росії, використовуючи РФ як офшорну зону, щоб не платити податки у Франції (фото: АFP)

Актора Жерара Депардьє у Франції 22-річна акторка, ім’я якої не розголошується, звинуватила у зґвалтуванні, яке нібито сталося минулого місяця.

Про це повідомляє ВВС.

22-річна французька акторка і письменниця подала скаргу проти 69-річного Депардьє в понеділок, 27 серпня, у відділення жандармерії міста Ламбеск.

Вона переконує, що зґвалтування сталося у будинку Жерара Депардьє в Парижі.

Водночас Жерар Депардьє звинувачення відкидає.

Наразі відомо, що він працював із заявницею в одному проекті близько місяця тому.

Нагадаємо, режисера Гарві Ванштейна судять за низку згвалтувань акторок у Голівуді. Внаслідок того, що жінки по всьому світу почали розповідати про випадки сексуального насилля, виявилося, що від цього в різний час постраждало багато жінок.

Згодом вони започаткували рух #MeToо. Журнал Time назвав "Людьми року" жінок, які публічно виступили проти сексуальних домагань в рамках руху #MeToо.

Як повідомляла "УМ", голлівудські зірки прийшли на вручення "Золотого глобусу" в чорному одязі на знак солідарності проти сексуальних домагань у Голівуді, кіноіндустрії та вцілому в світі.