Захарченка вбили помилково замість «Ташкента» - Полинков

11:43, 01.09.2018
Метою кілерів в Донецьку міг бути зовсім не ватажок "ДНР" Олександр Захарченко. 
 
Швидше за все, вони полювали на Олександра Тимофєєва ("Ташкент").
 
Таку думку висловив координатор російського проекту "Доброволец.орг", що займається відправкою найманців на Донбас, Михайло Полинков, повідомляє "Комерсант".
 
За його словами, Захарченко заважав багатьом, проте знав мало.
 
"Але Захарченко не знав усього, що знає "Ташкент". Чи не знав нюансів: які гроші через кого проходять. І ці гроші були не тільки з Росії - Ташкент займався в тому числі і бізнесом з Україною", - стверджує він.
 
Тим часом бойовики нікого не випускають за межі ОРДО.
 
"Російсько-окупаційні війська здійснюють вибірковий пропуск лише в напрямку ТОТУ та повністю відмовляють у виїзді на територію підконтрольну українській владі", - повідомили у Держприкордонслужбі України, посилаючись на дані громадян, що прямували через лінію розмежування до тимчасово окупованої території України та повернулись на КПВВ.
 
Нагадаємо, ватажка донецьких терористів Олександра Захарченка, який був формальним керівником "ДНР", підірвали в кафе "Сєпар" в центрі окупованого Донецька на бульварі Пушкіна.
 
Раніше в Донецьку підірвали в ліфті Арсена Павлова "Моторолу", а Михайла Толстих "Гіві" ліквідували, вистреливши в його кабінет із вогнемета. У результаті тіла терористів були пошкоджені так сильно, що їх не показували публіці, виставляючи для траурних церемоній закриті домовини.
 
Що значить для окупованого Донецька вбивство Захарченка, читайте в "УМ".