Наляканий вбивством Захарченка ватажок ЛНР Сергій Козлов втік з окупованого Луганська

13:35, 01.09.2018
Наляканий вбивством Захарченка ватажок ЛНР Сергій Козлов втік з окупованого Луганська

Козлов: Прошу всіх зберігати спокій і не піддаватися паніці (фото: соцмережі)

Голова так званої ради міністрів окупантів ЛНР Сергій Козлов заявив, що після вбивства ватажка ДНР Олександра Захарченка їде з окупованого Луганська.
 
"У зв'язку зі сформованою ситуацією, в цілях безпеки, на деякий час залишаю територію Луганської народної республіки... Прошу всіх зберігати спокій і не піддаватися паніці. Ворог буде переможений. Ми помстимося за смерті наших близьких", - написав він на своїй сторінці в Facebook.
 
Ця заява викликала різку реакцію в мережі. 
 
"Це 1-го вересня-то! Не виходити на вулицю, а самі - на лижі? Ви правда думаєте, що населення вас завтра буде підтримувати на виборах після таких "героїчних" вчинків?" - пишуть користувачі.
 
Нагадаємо, ватажка донецьких терористів Олександра Захарченка, який був формальним керівником "ДНР", підірвали в кафе "Сєпар" в центрі окупованого Донецька на бульварі Пушкіна.
 
При цьому метою кілерів в Донецьку міг бути зовсім не ватажок ДНР Олександр Захарченко.Швидше за все, вони полювали на Олександра Тимофєєва ("Ташкент"). Таку думку висловив координатор російського проекту "Доброволец.орг", що займається відправкою найманців на Донбас, Михайло Полинков.
 
Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков в свою чергу занепокоївся напруженістю на Донбасі через вбивство Захарченка.