В Одесі учасник вуличних перегонів на BMW влетів у зупинку транспорту: загинуло 3 людини

10:06, 09.09.2018
В Одесі учасник вуличних перегонів на BMW влетів у зупинку транспорту: загинуло 3 людини

ДТП в Одесі: винуватця аварії ідентифікували в соцмережах, його звати Олег Семиренко (фото: Думская)

В Одесі надвечір 8 серпня відбулася масштабна аварія на на 6-й станції Фонтану, коли постійний учасник вуличних перегонів на шаленій швидкості їхав через перехрестя на BMW, а в нього врізалася інша автівка.  У результаті ДТП загинуло 3 людей, ще 5 постраждало.

"В Одесі 08.09.2018 о 21:45 по вул. Фонтанська дорога, водій автомобілю "БМВ", рухаючись на великій швидкості на червоне світло, допустив зіткнення з автомобілем "Шкода", яких від зіткнення відкинуло у різні боки узбіччя. БМВ вилетів через трамвайні рейки, зачепивши людей на зупинці", - повідомила обставини трагедії речниця генерального прокурора Лариса Сарган.

Вона зазначила, що 27-річний водій BMW брав участь у вуличних перегонах.



Спочатку повідомлялося, що в аварії загинуло 2 особи, однак згодом стало відомо, що дорогою до лікарні померла ще одна людина, яка стояла на зупинці. Усі загиблі - пішоходи.

Серед постраждалих одна людина потрапила до лікарні в тяжкому стані. Після аварії лікарі повідомили, що надали допомогу 4 особам, згодом до них звернулася ще одна людина.

Цим постраждалим може виявитися водій BMW, адже на місці аварії над молодиком, який не постраждав під час зіткнення, очевидці намагалися вчинити самосуд, він отримав декілька стусанів.

Згодом його затримали правоохоронці. 



Ймовірний винуватець ДТП в Одесі, яка забрала життя двох людей, раніше був помічений у вуличних перегонах, повідомляє місцеве видання Думська, посилаючись на очевидців.

"Очевидці впізнали машину BMW з держномером ВН1735НІ як постійну учасницю вуличних гонок", - сказано в повідомленні.

Користувачі Одеського форуму публікують фото і відео участі автомобіля в стріт-рейсингу і екстремальному водінні.

Згодом підозрюваного-водія BMW, якого правоохоронці називали Олег С., ідентифікували в соцмережах: Олег Семиренко. 



У соцмережах аварію в Одесі порівнюють із ДТП в Харкові, коли Олена Зайцева розчавила "Лексусом" на зупинці 6 людей. Наразі тривають суди у цій справі, поряд із Оленою Зайцевою, яка проїхала перехрестя на червоне світло та, за першими заявами від правоохоронців та експертів, була під впливом наркотиків, перебуває також Геннадій Дронов, авто якого зіштовхнулося із "Лексусом". Прогнозують, що Олена Зайцева отримає 7 років в’язниці, а Геннадій Дронов - 10.