Міністра оборони Великої Британії вразила хоробрість воїнів України на Донбасі (фото)

11:53, 19.09.2018
Міністра оборони Великої Британії вразила хоробрість воїнів України на Донбасі (фото)

Гевін Вільямсон побував на передових рубежах оборони, де особисто поспілкувався з бійцями Об'єднаних сил (фото: прес-центр ООС)

Під час робочого візиту до України делегація на чолі з Держсекретарем з питань оборони Великої Британії Гевіном Вільямсоном у супроводі заступника міністра оборони України з питань європейської інтеграції генерал-лейтенанта Анатолія Петренка побувала у зоні проведення ООС.
 
Про це повідомляє прес-центр ООС у Фейсбуці.
 
Вільямсон, зокрема, відвідав Краматорськ, де провів зустріч з командувачем операцією Об'єднаних сил Сергієм Наєвим, який розповів йому про обстановку і повідомив про заходи, що вживаються для її стабілізації.
 
 
"Командувач об'єднаних сил ознайомив високого закордонного гостя з обстановкою в смузі дій однієї з бригад безпосередньо в ході роботи на місцевості", - йдеться в повідомленні.
 
 
Зокрема, Гевін Вільямсон побував на передових рубежах оборони, де "особисто поспілкувався з бійцями Об'єднаних сил".
 
 
Найбільше, як зізнається мінстр оборони Британії, його вразили "стійкість та хоробрість українських солдатів, які зіштовхнулися з однією з найбільш агресивних армій світу".
 
 
Вільямсону також продемонстрували роботу одного з контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду, після чого він обговорив гуманітарні ініціативи з відновлення об'єктів інфраструктури в Донбасі.
 
 
Раніше міністр оборони Великої Британії Гевін Вільямсон, покладаючи квіти до Стіни пам’яті на мурі Михайловського собору, став на коліно, вшановуючи пам’ять загиблих на війні із Росією.