У Києві облили червоною фарбою громадську приймальню депутата Андрія Білецького

15:03, 30.09.2018
У Києві облили червоною фарбою громадську приймальню депутата Андрія Білецького

Розбите вікно у червоній фарбі приймальні Андрія Білецького (фото: Громадська приймальня народного депутата України Андрія Білецького / Facebook)

Громадська приймальня народного депутата Андрія Білецького в Оболонському районі Києва постраждала від нападу: невстановлені облили вікно червоною фарбою. а також розбили скло і закинули в приміщення молоток.

Про це повідомляє Партія "Національний Корпус" у Facebook.

"Невідомі близько другої години ночі залили фарбою вікно офісу та закинули всередину приміщення молоток, який розбив вікно. Окрім цього, біля місця злочину було знайдено піротехніку, яку, ймовірно, молодики намагались використовувати для підпалу приміщення", - зазначено у повідомленні.

Так званий напад дозволяє "Національному корпусу", яким керує Андрій Білецький, стверджувати, що "антиукраїнські сили продовжують дестабілізовувати ситуацію в самому серці України та мститися за активну діяльність Національного Корпусу".

"Скоєний злочин наочно показує, що влада продовжує ігнорувати напади на активістів, не шукає ані замовників, ані виконавців злочинів. Хвиля переслідувань продовжується", - продовжує прес-служба "Національного корпусу".



Нагадаємо, у Львові напали на прибічників ліворадикальної організації "Чорний стяг" поскаржилися на напад праворадикалів, які нібито були у футболках "Національного корпусу".