Олександр Усик дав неочікувану відповідь на питання «чий Крим?»

12:30, 01.10.2018
Олександр Усик дав неочікувану відповідь на питання «чий Крим?»

Усик і раніше уникав називати Крим українським, натомість говорив, що для нього українці і росіяни - єдиний народ (фото: Shutterstock)

Український боксер Олександр Усик вважає, що Крим - божий, і його повернення до України залежить від народу і Бога.
 
Про це він сказав в інтерв’ю "112 Україна", відповідаючи на питання, чий Крим.
 
"Божий. Це по-справжньому", - сказав Усик.
 
На запитання, чи буде Крим українським, боксер сказав:
 
"Все залежить від народу і від волі господньої. Я стараюсь про це не думати, бо думки заводять кудись далеко… і там тьма якась. Тому жену їх геть". 
 
Він додав, що після анексії Криму їздити на півострів стало важко, однак боксер підтримує стосунки з друзями, які там лишились.
 
"Дуже незручно їздити, якісь кордони з'явилися, розбіжності між людьми, злість якась. Це катастрофа. Звісно, у мене є мої внутрішні переживання, але через молитву вони заспокоюються. У мене там велика кількість друзів, тренер мій перший живе там, мій клуб. Я щодня переписуюсь з кумом, і в групі ми зідзвонюємося. Звичайно, я не припиняю з ними спілкуватися або їздити туди, тому що у мене там поховані мої предки", - заявив Усик.   
 
Зазначимо, Усик і раніше уникав називати Крим українським, натомість говорив, що для нього українці і росіяни - єдиний народ. 
 
Як повідомляла "УМ", український боксер Олександр Усик похвалив пропагандиста Анатолія Шарія, якого нещодавно забанили на Фейсбуці.