Анатолій Пашинін звинуватив СБУ в погрозах і прослушці телефону

12:58, 03.10.2018
Анатолій Пашинін звинуватив СБУ в погрозах і прослушці телефону

Актор воює в лавах Української добровольчої армії

Актор з Росії Анатолій Пашинін, який воює в лавах Української добровольчої армії (УДА), заявив, що спецслужби України регулярно погрожують йому і прослуховують телефон.
 
Таке висловлювання пролунало в Чернігові після засідання суду. 
 
Відео було викладене на YouTube. Так, відповідаючи на запитання журналістів про те, чи стежить за ним СБУ, актор уточнив: "Мій телефон прослуховується. Я спеціально кажу у трубку жахливі речі, щоб спецслужби могли використовувати ці записи проти мене, і тоді у мене будуть докази того, що мене прослуховують".
 

При цьому Пашинін заявив, що отримував погрози.
 
"Мені погрожував представник СБУ, гомосексуального вигляду юнак з мерзенною такою ходою, з "девіативною" поведінкою. Він сказав мені, щоб я вішався. Я готовий, тільки я не повішуся, друже!" - сказав актор-доброволець.
 
Водночас у СБУ кажуть, що не погрожували акторові і не займалися прослуховуванням його телефону.
 
"Я не знаю, що штовхало Пашиніна на такі заяви, але я їх вважаю дивними", - сказала в коментарі obozrevatel.com спікер СБУ Олена Гітлянська.
 
За її словами, СБУ діє виключно у рамках чинного законодавства.
 
Як відомо, актор Анатолій Пашинін, відомий своїми проукраїнськими поглядами і критикою Путіна, добровільно пішов на східний фронт в лавах ЗСУ і разом з бойовими побратимами тримає оборону на одній з ділянок передової в зоні АТО.