Конфлікт в Instagram у Івано-Франківську переріс у бійку між блогером та його хейтеркою

16:45, 21.10.2018
Конфлікт в Instagram у Івано-Франківську переріс у бійку між блогером та його хейтеркою

Інтернет-сварка блогерів завершилась бійкою в центрі Івано-Франковська

У центрі Івано-Франковська блогер Ігор Пустовіт схопив за волосся дівчину-офіціантку, яка хейтила його в соцмережах.
 
Відео інциденту спровокувало скандал на Прикарпатті.
 
Конфлікт стався ще в серпні цього року, але відео потрапило в інтернет лише 20 жовтня, - потерпілі витребували його з камер спостереження "Ощадбанку" через адвокатський запит.
 
Згодом з'ясувалося, що 18-річна постраждала Юлія Стасюк - також блогерка і вже кілька років в Instagram та Telegram висміює родину Пустовіта.
 
За напад, який стався ще в серпні цього року, дівчина написала заяву в поліцію.
 
"З ними провели бесіду, як мені пояснили. Але відео в поліції не розглядали, хоч ми і повідомляли їм, що це все відбувалося під камерами "Ощадбанку", - розповіла мама Юлії виданню "Курс".
 

Ігор Пустовіт у свою чергу публічно відреагував на появу відео, пояснивши, що визнає свій вчинок неправильним, але не знає іншого способу припинити булінг, який йому влаштувала Юлія в інтернеті.
 
Він розповів, що в минулому дівчина була фанаткою його дружини і в спеціальній групі у "Вконтакте" перекладала всі її пости на російську мову. 
 
"Коли ж дружина пояснила їй, що ми вдячні, але нам це не потрібно, Юлія моментально перейшла у "табір" ображених, на інтернет-просторах їх називають хейтерами", - розповів Пустовіт.
 
Він додав, що висміювання Юлією його родини, зокрема його однорічної дитини стало просто нестерпним, а скарги в соцмережах і заяви в поліцію не дали жодних результатів.
 
"Терпець урвався тоді, коли вона спершу написала черговий допис-припущення про нетрадиційну орієнтацію мого дворічного сина, а через якийсь час ще запостила фото вагітної дружини з підписом "вона померає!!!". У той день (два місяці тому), я прийшов у той заклад, Юля була на роботі. Побачивши мене, намагалась сховатись на кухні, але не встигла. Я двічі смикнув її за волосся і двічі наголосив, що я більше цього терпіти не буду і що їй варто видалити ту групу і припинити булінг моєї сім’ї", - розповів блогер.
 

За словами Пустовіта, він не розуміє, чому має "терпіти образи від "сусідки", яка не хоче ніяк вирішувати ситуацію і тільки продовжує її нагнітати".
 
Як повідомляла "УМ", в червні Євгенія Завалій, волонтерка та засновниця блогу про українські книги, звинуватила телеведучу та віднедавна письменницю Ольгу Фреймут у приниженнях та ганебній поведінці під час зйомок передачі на "Новому каналі".