Керівником виборчого штабу Анатолія Гриценка призначений Олег Канівець

11:25, 29.10.2018
Керівником виборчого штабу Анатолія Гриценка призначений Олег Канівець

Борди Гриценка будуть виконані в синьо-жовтих тонах зі слоганом: "Чесних більше" (фото: "Фокус")

Кандидат у президенти лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко визначився з керівником свого виборчого штабу і гаслом.
 
Про це йдеться у статті "Української правди".
 
"З середини жовтня виконувачем обов’язків керівника штабу призначено екс-нардепа Олега Канівця", - йдеться у статті.
 
Колись Канівець був головою фракції "Наша Україна" Львівської облради, згодом очолював фракцію "Батьківщина". У 2012 році виграв вибори до Верховної Ради на мажоритарному окрузі у Львівській області і того ж року став членом партії Гриценка.
 
Відзначається, що наразі Канівець намагається структурувати роботу по регіонах, адже з листопада починається перший етап зовнішньої реклами по всій країні.
 
"Борди Гриценка будуть виконані в синьо-жовтих тонах зі слоганом: "Чесних більше"", - йдеться в статті.
 
Повідомляється, що технолог виборчої кампанії лідера "Громадянської позиції" Віктор Котигоренко робитиме акцент на чесності та безкомпромісності свого клієнта.
 
Як повідомляла "УМ", раніше ЗМІ повідомили, що Віктор Балога очолить виборчий штаб кандидата в президенти лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка. Сам Балога тоді офіційно не прокоментував своє призначення. "Нехай ваші джерела говорять… Коли я прийму якесь рішення, я про це оголошу офіційно", - сказав він.
 
Пізніше Балога заявив, що не збирається очолювати виборчий штаб кандидата у президенти Анатолія Гриценка, але "буде допомагати".
 
Нагадаємо, раніше Анатолій Гриценко спростував чутки про те, що він зніметься з виборів на користь Петра Порошенка.
 
А міський голова Львова Андрій Садовий заявив про те, що виграє вибори президента в 2019 році, якщо його підтримає Анатолій Гриценко.