Українка з Бердянська завоювала титул «Місіс Швеція 2018» (фото)

10:59, 08.11.2018
Українка з Бердянська завоювала титул «Місіс Швеція 2018» (фото)

Марію визнали найкрасивішою серед заміжніх дам у Швеції (фото: PRO.BERDYANSK.BIZ)

Етнічна українка Марія Свенссон (дівоче прізвище - Хабарова) завоювала титул Missis Sweden International-2018 на конкурсі краси серед заміжніх дам, який проходив у Швеції.
 
Про це повідомляє pro.berdyansk.biz.
 
Фінал конкурсу відбувся 1 вересня, у якому Марія завоювала чотири титули: Missis Intercontinental International World, Missis Best Fitness Body, Missis Best Personality, Missis Queen International of Scandinavien 2018.
 
 
Після перемоги на національному рівні Марія отримала право представити Швецію на Міжнародному конкурсі краси в Сінгапурі, який проходив з 25 жовтня до 4 листопада. За звання красуні світового рівня боролися дівчата з 35 країн.
 
 
Як пише видання, Марія Свенссон народилася в Запоріжжі, жила і навчалася в Бердянську з 1992 по 2003 рік. Закінчила Запорізький Національний університет, факультет іноземної філології, знає вісім мов.
 
 
Працювала провідним менеджером в литовській транспортній компанії. Пізніше переїхала в Данію, потім - до Швеції. Там вийшла заміж за шведа, п'ять років тому у них народилася дочка.
 
Зараз сім'я живе в Стокгольмі. Свенссон має свою мовну школу та працює в державній школі для іноземців, викладає шведську.
 
Як повідомляла "УМ", українець Роб Ваграмов, батьки якого свого часу емігрували з Черкас до Канади, став мером тамтешнього міста Порт-Муді.