Екс-міністр Червоненко прив'язав свято 8 Березня до чоловічої ерекції

14:46, 15.11.2018
Екс-міністр Червоненко прив'язав свято 8 Березня до чоловічої ерекції

Скандальний політик дозволив собі сказати, що влада не має права призначати свята

Скандальний екс-міністр транспорту Євген Червоненко заявив, що уряд не має вирішувати за громадян, чи дарувати жінкам букети на 8 Березня.
 
На його думку, те, чи привітає чоловік свою жінку, залежить від "нормальної ерекції".
 
Про це він сказав в ефірі ток-шоу "Український формат" на телеканалі NewsOne.
 
"Ставлення до жінок не залежить від В'ятровичів (Володимир В'ятрович - директор Українського інституту нацпам'яті, - ред.) та інших. Це людина, яка нічого не зробила - ні WhatsApp, ні Viber, ні робочих місць. Яке право він має мені нав'язувати свою думку? ", - висловився він.
 
Червоненко також дозволив собі сказати, що влада не має права призначати свята, бо виявляється, все було "побудовано не ними, а тими, за кого було 8 Березня" (очевидно, маючи на увазі радянський режим, за часів якого він нажив мільйонні статки).
 
"Вони нам, як божевільним, кидають питання: восьме-не восьме. Так всі нормальні мужики з ерекцією підуть вітати своїх жінок, бо В'ятрович - це не привід для розмов... Він просто витрачає два мільйони грошей", - додав скандальний екс-міністр.
 
Як відомо, раніше директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович заявив, що скасовувати чи ні святкування 8 Березня в Україні, будуть вирішувати депутати Верховної Ради.
 
Євген Червоненко - політик і бізнесмен, міністр транспорту і зв'язку України уряду Тимошенко (лютий - вересень 2005).
 
Канал NewsOne, в ефірі якого виступив Червоненко, належить скандальному політику Євгену Мураєву. Петиція про заборону "112 Україна" та NewsOne набрала необхідну кількість голосів. 4 жовтня Верховна Рада попросила РНБО накласти санкції на 7 компаній, пов’язаними з телеканалами "112 Україна" та NewsOne.