ПриватБанк оголосив винагороду в 100 тисяч гривень за інформацію про грабіжників в Ірпені

13:44, 17.11.2018
ПриватБанк оголосив винагороду в 100 тисяч гривень за інформацію про грабіжників в Ірпені

Авто інкасаторів Приватбанку, яких пограбували в Ірпені (скріншот відео)

ПриватБанк оголосив винагороду в 100 тисяч гривень за інформацію, яка допоможе спіймати грабіжників, які поцупили 1,8 мільйона гривень із інкасаторського авто в Ірпені.

Про це повідомляє у Facebook керівниця прес-служби Приватбанку Інна Музичук.

"ПриватБанк виплатить винагороду в розмірі 100 000 грн за інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які вчинили напад на інкасаторський автомобіль банку в Ірпені (Київська обл.)", - зазначає вона.

Група грабіжників на викраденому авто збила водія-інкасатора та заблокувала проїзд автівці банку. Співробітник банку отримав травми.

Вони погрожували інкасаторові зброєю та фізичною розправою, щоб викрасти гроші.

"За будь-яку інформацію про осіб злочинців або місцезнаходження викрадених касет для банкоматів, яка допоможе якнайшвидше розкрити злочин, буде виплачено винагороду в розмірі 100 000 грн. Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, на електронну пошту [email protected], а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується", - наголошують в ПриватБанку.

У коментарях до посту зазначається, що статистика подібних пограбувань не дає підстави сподіватися на затримання нападників..

Про пограбування інкасаторів в Ірпені читайте в "УМ".