Представниця Польщі Роксана Вегель перемогла на дитячому Євробаченні-2018

12:43, 26.11.2018
Представниця Польщі Роксана Вегель перемогла на дитячому Євробаченні-2018

Роксана Вагель принесла першу перемогу Польщі на Євробаченні

Роксана Вагель із Польщі перемогла на дитячому Євробаченні-2018, а співачка з України Даріна Красновецька посіла 4 місце на конкурсі.

Про це повідомляє Новое время.

Перше місце вперше в історії участі в дитячому і дорослому Євробаченні посіла Польща. Найвищий бал - 136 - глядачі віддали Роксані Вегіль. Юна співачка перемогла в конкурсі з 215 балами.

Друге місце посів дует з Франції. Діти отримали високі оцінки глядачів, тоді як журі також не дало їм дуже високих балів.

Третє місце посіла представниця Австралії, яка довго лідирувала в голосуванні журі, але отримала невисокі оцінки глядачів.

Четверте місце залишилося за Даріною Красновецькою з України.





Конкурс відбувся 25 листопада на Мінськ-Арені в Білорусі.

У конкурсі брало участь 20 країн. Особливістю дитячого Євровібачення є те, що діти і підлітки виконують пісні рідною мовою, в деяких піснях є цитати англійською мовою. Боротьба була напруженою, але дружньою. Девізом цьогорічного конкурсу стала фраза Light Up або Запалюй!

Серед учасників конкурсу було двоє виконавців, добре знайомих українському глядачеві. Від свого рідного Казахстану виступала переможниця шоу Голос країни Данелія Тулешова. Білорусь представляв Даніель Ястрембський, знайомий телеглядачеві за шоу Україна має талант і Голос країни.



Нагадаємо, Даріна Красновецька в національному відборі перемогла серед 10 суперників.