Анатолій Гриценко знайшов винуватців у нападі тітушок в Одесі

14:46, 29.11.2018
Анатолій Гриценко знайшов винуватців у нападі тітушок в Одесі

Анатолій Гриценко (Укрфото)

Лідер "Громадянської позиції" та кандидат у президенти України Анатолій Гриценко звинуватив у нападі тітушок на нього і його соратників в Одесі президента України Петра Порошенка.
 
Про це він написав у Facebook.
 
"...Тут, в Одесі, жирний заступ за межі закону й людяності ... Це і є твоя мобілізація, Петре Олексійовичу", - заявив Гриценко.
 
Він також уточнив, що внаслідок найбільше постраждали "Анатолій Завада і батько й син Полякови, Тимур Іванович і Тимур Тимурович".
 
Гриценко заявив, що його команда йде на вибори, "аби знести цей безбашенний кримінал і забезпечити людям спокій".
 
У свою чергу в партії "Блок Петра Порошенка" заявили, що вимагають від правоохоронних органів швидкого розслідування хуліганських дій щодо кандидата в президенти Анатолія Гриценка, а його самого зустрічно звинуватили у чорному піарі.
 
"Заяви самого Гриценка, який протягом лічених годин встановив і виконавців, і організаторів, і навіть замовника, викликають подив і розчарування в політику, який оголосив себе особливо чесним", - йдеться в повідомленні партії. 
 
Там додали, що "полковник, який під час війни Росії проти України так і не знайшов дороги до військомату і перечекав у себе на дачі всі шість хвиль мобілізації, вдається тепер до епатажних і абсурдних заяв, аби зняти максимум політичних вершків із безумовно зухвалого і абсолютно неприйнятного інциденту в Одесі".
 
"Якось воно не по-офіцерському", - заявили у партії.
 
Між тим, поліція Одеської області повідомила, що під час зустрічі з одеситами, яка мала відбутися у Приморському районі міста, "невідомі закидали яйцями лідера однієї з політичних партій" - і між його прихильниками та противниками сталася сутичка.
 
"За наявною інформацією, під час конфлікту його учасники використали проти опонентів газові балончики", - зазначає поліція. 
 
Поліцейські запевняють, що розборонили учасників конфлікту та не допустили його ескалації.
 
Нагадаємо, на Анатолія Гриценка і його однопартійців в Одесі напали 30 тітушок, декілька людей постраждали.