У США в коміксі про Супермена підірвали Москву разом з Путіним (фото)

14:14, 07.12.2018
У США в коміксі про Супермена підірвали Москву разом з Путіним (фото)

У коміксі Путін наказує російським супергероям і армії затримати Вогненного Шторма і віддати його під суд. Той використовує свої здібності і підриває Червону площу

У 8-му випуску коміксу Doomsday Clock про Супермена, що вийшов у США 5 грудня, з'явився президент Росії Володимир Путін.
 
При цьому у фіналі випуску супергерой Вогняний Шторм підриває Червону площу і всіх, хто на ній знаходиться, включно з Путіним, пише "Радіо Свобода".
 
Сюжет коміксу обігрує теорію змови, згідно з якою уряд США брав участь у створенні супергероїв, щоб отримати контроль над світом.
 
На початку випуску, після битви в центрі Москви, Вогняний Шторм випадково перетворює натовп людей на Красній площі на скло.
 
 
Путін вважає це терористичною атакою уряду США. Супермен обіцяє Путіну розібратися з проблемою, ловить Вогненного Шторма і приводить його назад до Москви.
 
Путін наказує російським супергероям і армії затримати Вогненного Шторма і віддати його під суд. Той використовує свої здібності і підриває Червону площу.
 
 
Невідомо, чи вижив на ній хто-небудь, включаючи Супермена і президента Росії.
 
Як відомо, Doomsday Clock - відгалуження світу класичного графічного роману "Хранителі" і основний світу DC Comics, центральний персонаж якої - Супермен.
 
Нагадаємо, телебачення США раніше висміяло зустріч Путіна з Трампом.