У Черкасах школярі пограбували жінку

18.12.2018
У Черкасах на велику грабіжницьку дорогу вийшли малолітні жителі міста.
 
У багатоповерхівці по вулиці Юрія Іллєнка, 23 на жінку, яка поверталася з роботи, напали двоє підлітків і вирвали в неї гаманець. Жінка хоч і була в стресі, але спромоглася подзвонити патрульним.
 
«Вона повідомила, що двоє невідомих малих силою відібрали в неї гаманець світлого кольору. Сказала, що там було 200 гривень, 10 доларів, 3 євро та банківські картки», — розповідає «Україні молодій» прес-секретар черкаської патрульної поліції Зоя Вовк.
 
Коли екіпаж патрульних прибув за викликом, постраждала жінка пригадала, що грабіжникам на вигляд було близько 14 років.
 
Один iз них, казала вона, був одягнений у камуфляжні штани, чорну куртку і мав темне волосся. А інший — весь у чорному одязі.
 
За словами Зої Вовк, патрульні посадили жінку в своє авто й почали об’їжджати прилеглу до її багатоповерхівки територію.
 
Також пiд час поїздки вони переглянули відео з камер магазину «Буревісник», яка, як виявилося , чітко зафіксувала малолітних нападників.
 
«Патрулюючи вулицю Припортову, наші хлопці помітили на парковці торговельно-розважального центру двох малих, які були схожі за описом і яких упізнала сама постраждала», — розповідає прес-секретар патрульної поліції Черкащини.
 
Згодом з’ясувалося, що хлопці зовсім юні — один народився у 2004 році, а його приятель — на рік пізніше.
 
На місце події викликали батьків неповнолітніх. Там же, у присутності двох понятих, у кишенях хлопчаків вилучили гаманець i гроші жінки.
 
«Хлопців разом із батьками доставили до відділку та передали слідчому. Також про подію повідомили працівників ювінальної служби», — підсумовує Зоя Вовк.